Våre tjenester

Flislegging

Våre fagfolk på fliselegging leverer kvalitet. Vi fliselegger i privathus, næringsbygg, skoler, butikksenter og hoteller. Ingen jobb for liten og ingen for stor.

Inspirasjon

Skorstein

Vi leverer og setter opp elementpiper fra kjente produsenter. Vi murer også piper med teglstein, eller vi kan kle pipen med skifer. Ditt valg.

Inspirasjon

Murhus

Et murhus er tilnærmet vedlikeholdsfritt og svært miljøvennlig. Enten du velger hus som er murt med Leca-blokker, med pussede fasader eller teglhus vil du få et spennende og moderne preg på huset.

Inspirasjon

Naturstein

Bruk av naturstein på terrasser, gårdsrom eller på kledning blir stadig mer populært. Vi har fagfolk som kan naturstein, og som bygger de vakreste mønster med bruk av skifer eller annen type naturstein. Utfører alle typer oppdrag, og tar gjerne totaljobben med graving, fundamentering og legging.

Inspirasjon

Rehabilitering

Betong, fliser og mur har lang levetid, men for å beholde utseende og kvalitet trengs det vedlikehold. Vi har dyktige fagfolk til å rehabilitere hus, bad og fasader.

Inspirasjon

Baderom

Det første vi ser når vi står opp og det siste vi ser før vi legger oss. Badet er et viktig rom, som må bygges med kvalitet. Vi leverer ditt drømmebad fra a til å, alt etter dine ønsker.

Inspirasjon